HTML

Hogyan lehet megakadályozni a zöldségeket forró vízben veszteség a tápanyagok

2011.07.27. 09:06 huang

 Forró vízzel, a kezdeti nyersanyagok feldolgozása során a felmelegített edény vízzel, amíg half főtt vagy teljesen főtt, távolítsuk el a felkészülés a további főzés vagyfűszerekkel. Ez a…

Szólj hozzá!

Ön készült cápauszony tudományos módszer

2011.07.27. 09:06 huang

 Tű vagy a szárnyas szárnyak torta átitatott víz 1 és 2 óra között, hő forrni több mint tíz percig, amíg lágy eltávolítható és tartalék. Ha nyersanyagok szárnyas, a módszerek a következők: nyers szárnyak áztatott vízzel egy nap, majd 80 ℃ forró főtt 30 percig,…

Szólj hozzá!

Azonosítása az általános rossz minőségű hús

2011.07.27. 09:05 huang

 Anyja sertés: a bőr puha és vastag bőr felszínén pórusokat, a váll és a kar, mint egyrizsszem a minisztérium a bőr a homorú tér (trachoma), marhabőr multi-szeresére, a…

Szólj hozzá!

Azonosítása fagyasztott birka

2011.07.27. 09:05 huang

 Fagyasztott birka utal az élő juhok vágás után és a feldolgozás, az egészségügyi vizsgálatnak összhangban a piaci értékesítésre friss és fagyasztott feltételek megfelelnek a…

Szólj hozzá!

Azonosítása kolbász

2011.07.27. 09:04 huang

 Kolbász kolbász eredet szerint osztható Guangdong, Sichuan, kolbász, Gao kolbász.Guangdong kolbász szép alakú, élénk színű, vékony és érzékeny, tiszta…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása