HTML

Azonosítása kolbász

2011.07.27. 09:04 huang

 Kolbász kolbász eredet szerint osztható Guangdong, Sichuan, kolbász, Gao kolbász.Guangdong kolbász szép alakú, élénk színű, vékony és érzékeny, tiszta és finom,fűszeres szecsuáni kolbász, édes, sós, és tartozékok a citrom, rózsa, Osmanthus, és néhány hozzá garnélarák, mogyoró, szezámmag, jellemzi kövér és sovány kis, különállóvörös és fehér húsok, finom megjelenés,mbt cipő  ízletes, Gao Jiangsu különleges kolbász, túl kövér, közepes, gazdag ízű, édes, sós, ízletes.


     Osztva a nyers és főtt kolbász, száraz kolbász osztható élő és főtt kolbász.Nedvességtartalma kisebb, nyers kolbász lóg a száraz után, hosszú ideig tartó, gazdagízű, hosszú ideig tárolásra, nedvességtartalma és a főtt kolbászt, nem sokáig.

     Kiváló minőségű kolbász kell normális színű, nem törés a bél membrán, forma, teletiszta, szilárd, rugalmas, könnyen leesik a bőr feszes kitöltésével kapcsolatban, túl kövér, vegyes, sovány hús, élénk piros vagy vörös köles, fehér zsír, mérsékelt só, nemillata, íze különleges 
mbt cipő

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kexueyins.blog.hu/api/trackback/id/tr913103386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása