HTML

Ön készült cápauszony tudományos módszer

2011.07.27. 09:06 huang

 Tű vagy a szárnyas szárnyak torta átitatott víz 1 és 2 óra között, hő forrni több mint tíz percig, amíg lágy eltávolítható és tartalék. Ha nyersanyagok szárnyas, a módszerek a következők: nyers szárnyak áztatott vízzel egy nap, majd 80 forró főtt 30 percig, vegyük ki a bőr kaparja a homokot, és tegye az embereket, hogy tartsa a pot forrásban 80 tíz percig, vegyük ki , hogy a szárnyak selyem, és vedd a hús mellett a maradék törmelék, mostuk tiszta szárnyas tűt, majd áztatott a vízben 1 órán át, meleg forrni több mint tíz percig, amíg megpuhult, tegyük félre. Fin selyem haj rendszer kiforrott szabvány: a lágy selyem cápa, és nem a kemény szív, rugalmas, fehér vagy sárgás színű, vízben érzik magukat teljes egészében. A következő a szakértői vélemény:



Kövér cápa kell először választani a méretét idős vagy fiatal megérteni a kemence, illetve, hogy megakadályozzák a kis-és pályázati lett rossz, nem nagy, de a régi haját alaposan.

Nagy és általában a régi cápauszony 
 mbt outlet pin vastag, ragacsos nyálkás tömeg, kiváló minőségű, de a fin lemez nagy, régi bőr, homok nehéz fade out.


Ezért, amikor az első cápa haját vékony él, hogy megakadályozza a homok fel a szárnyai, amikor a belső haját, majd hideg vízzel 10-ig 12 óra, a lágy, majd hozzáadjuk a forró vizet edénybe, és főzzük 1 órát, majd párolt vízzel homok a legtöbb gyülekezési, a kaparás él a lehúzó él mosni, megy a net homok, ha nem a nettó mellett áll a víz, majd forró újra.

Ezután a fin szerint a régi kemény Ruannen egymástól, illetve a kosárba, a lepecsételt a bográcsban, így a víz névjegyzékbe kerülni cápa összetört.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kexueyins.blog.hu/api/trackback/id/tr433103391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása